omkostninger ved en naturlig græsplæne

De reelle omkostninger ved en naturlig græsplæne

At vedligeholde en græsplæne, især hvis man vil have den står perfekt skarp og grøn som en kunstgræs plæne, er næsten som at have et deltids job som gartner!

omkostninger ved en naturlig græsplæne

At have en naturlig græsplæne betyder, at lørdage formiddage liver fyldt op med græsslåning, luge ukrudt, sprøjte kemikalier, vande plænen og flere uoverskuelige opgaver som kan opstå, og som er nærmest ugentlige! Med de mange timers arbejde udenfor i haven, kan det være nemt at miste overblikket over, hvor meget din græsplæne egentlig koster dig over en årrække. På den kortebane kan den billige løsning virke rigtig, fremfor en enkelt investering i en kunstgræs plæne, men på den lange baner løber det hurtigt op, og bliver nemt den dyrere løsning.

Lad os se lidt på, hvad det egentligt koster går at vedligeholde din naturlige græsplæne, og hvordan disse omkostninger kan ses i forhold til en enkelt investering i en kunstgræsplæne der er pæn og holder i op til 20 år.

Udstyrsomkostninger

haveredskaber

Græs vokser, ukrudt trænger ind, og blade sætter sig! Dem med en naturlig græsplæne vil sandsynligvis have et arsenal af værktøjer i deres hjem. Plæneklippere, løvblæsere, kanttrimmere, ukrudtsklippere, river, hakker, skovle og spader – listen fortsætter!

Glem ikke også de ekstra omkostninger ved benzin og olie. Hertil at du så tænkte over, hvor meget alle de ting vil koste, og skal

Vand, frø og kemikalier

En af de væsentligste udgifter til en naturlig græsplæne er frø og vedligeholdelsesprodukter såsom gødning og pesticider.

Derudover kan de, der bruger frø til deres græsplæne, forvente at genså frø mindst en gang om året, for at holde tingene friske og frodige.

En betydelig omkostning ved at vedligeholde en naturlig græsplæne er forsyninger. Vand er naturligvis en stor del af det. Ønsker du at din græsplæne året rundt skal være flot og grøn, kan det kræve rigtig meget vand.

Arbejdstid

Tid er det allerdyrebareste vi mennesker har.

Den helt store omkostning ved en naturlig græsplæne er faktisk den tid man bruger på haven. Overvej de adskillige timer der skal lægges i at holde en have. Skal den endda stå super skarpt, som en kunstgræs plæne altid gør, kræver det endda endnu mere tid!

Alle de timer du vil skulle bruge over en 20 års periode, bliver lige pludselig væsentlige. Dyrebar tid som du kan bruge med børnene, vennerne eller bare på dig sig og de tænk du virkelig sætter pris på.

baghave med kunstgræs

Græs vs Kunstgræs

Prisen på vedligeholdelse af en naturlig græsplæne er grunden til, at mange mennesker betragter kunstgræs som et alternativ, da syntetisk græs eliminerer mange af disse akkumulerede udgifter.

Mens omkostningen til at få anlagt en kunstgræsplæne kan virke dyrere end at få installeret rullegræs eller bruge frø selv, bliver forskellen hurtigt udvandet gennem årene! Har du f.eks. også bygget nyt hus, og ønsker en flot have hurtigt, er rullegræs også et populært alternativ, men det løber også hurtigt op i en dyr regning, og plænen kan være ødelagt efter blot et år, hvor du så igen står med et problem.

nybyg grund gravemaskine

Grunden omkring et nybygget hus har også ofte en meget dårlig jord omkring sig, da maskiner og andet har kørt på det længe og gjort jorden dårlig. Derfor er der stor sandsynlighed for, at det græs du anlægger kan have svært ved at blive flot, eller svært ved at forblive flot, også selvom man anlægger rullegræs, som er en fin løsning, men man ved bare ikke hvordan plænen tager sig ud, bare et år efter installation heraf.

Kunstgræs kan derfor være den rigtige løsning for dit hjem og din familie. Ingen skadelige pesticider er nødvendige, det kræver hverken vanding eller gødning, og syntetisk græs er utrolig nemt at rengøre.

Du vil opdage, at fordelene på lang sigt langt opvejer installationsomkostningerne. Vil du vide mere? Kom i kontakt med en af vores eksperter i dag, og slip for de omkostninger ved en naturlig græsplæne

kunstgræs set fra siden kolding

DKK 149,00 Pr. M²

Send os en besked

Benyt formularen nedenunder, og kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt, eller hvis du blot ønsker at vide mere. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Email:

kontakt@kunstgraesdanmark.dk

Mobil:

+45 61 26 25 78

+45 60 75 18 04