kunstgræs til haven, terrassen og altan

Se vores kunstgræs sortiment nedenfor

Her kan du se Kunstgræs Danmarks udvalg af kunstgræstæpper. Vores kunstgræs kommer i forskellige højder, farver og grader af blødhed, og alle i den højeste kvalitet indenfor kunstgræs. Alle vores græstæpper er velegnede til brug i haven, men nogle typer egner sig mere til specifikke formål end andre. Kontakt en af vores experter, hvis du har brug for rådgivning, så hjælper vi dig med, at finde den helt rigtige løsning! 

Vælg den rigtige type kunstgræs til haven 

Når man høre “kunstgræs” tænker de fleste nok på en hård, falsk og plastik lignende græsplæne, som de kender fra den lokale kunstgræsbane, som jo helt tydeligt ikke har noget med naturligt græs at gøre. Tidligere var det nok rigtigt, men der er sket en kæmpe udvikling indenfor kunstgræs branchen, og vi specialisere os indenfor kunstgræs netop til den private have, hvor naturligt og blødt kunstgræs af den højeste kvalitet er i fokus, så man ikke umiddelbart lægger mærke til, at græsplænen er lavet af kunstig græs!

Vi er eksperter i kunstgræs til haven

Inden du vælger at købe kunstgræs, er det en god ide at undersøge markedet. Der er nemlig mange forskellige typer af kunstigt græs. Du risikerer at blive skuffet, hvis du bare vælger den første og bedste onlinebutik der sælger billigt kunstgræs, da det ikke er alt der egner sig lige godt, til ens egen private have, men hvor det er reelt er kunstgræs til andre formål.

Hos Kunstgræs Danmark er vi eksperter i private haver, og vi ønsker at vores kunder får den bedste rådgiving og service. Derfor er vi altid klar til, at fremvise vores forskellige produkttyper, og tage en snak med vores kunder, så de får et fuldt overblik over deres muligheder og de mange fordele som vores kunstgræs tilbyder.

Vi ser frem til at hjælpe dig. 

kunstgræs set fra siden

DKK 329,00 Pr. M²

DKK 249,00 Pr. M²

DKK 149,00 Pr. M²

DKK 199,00 Pr. M²

Vil du have installeret kunstgræs til haven ?

Ønsker du at få installeret kunstgræs, eller måske gøre det selv? Og leder du efter en specialist til montering og rådgivning af kunstgræstæpper til private haver? Kunstgræs Danmark kan installere kunstgræs til både din private have el. til erhverv. Vi monterer selvfølgelig også på altaner, terrasser, gårdhaver, eller hvorend du måtte ønske det! Tag glædeligt kontakt til en af vores specialister, hvis du ønsker at høre mere om, at få installeret kunstgræs.

Vi er aktive i hele Danmark og udfører flere former for anlægsarbejde, startende med fjernelse af dit gamle græs, bundopbygning, nivellering og installering af kunstgræs. Vi tager os af din kunstgræsinstallation fra A til Z!

Send os en besked

Benyt formularen nedenunder, og kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt, eller hvis du blot ønsker at vide mere. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Email:

kontakt@kunstgraesdanmark.dk

Mobil:

+45 61 26 25 78

+45 60 75 18 04