kunstgræs i haven

Kunstgræs København

329,00 DKK Pr. m²

Hvis du leder efter eksklusivt kunstgræs til en overkommelig pris, er vores kunstgræs København med 50 mm lange græsstrå et super valg. Denne ekstratykke model er kunstgræs i topkvalitet til en skarp pris. Græsset er super blødt og med det blotte øje kan det næsten ikke skelnes fra ægte græs, hvorfor den passer perfekt til en have med et luksuriøst udseende, hvor både børn og dyr kan færdes.

5/5
5/5

42 mm (± 10%)

19.950 pr m2 (± 10%)

Ja

Ikke nødvendigt

8 år

60 liter pr m2.

års uv garanti
produceret i holland
kunstgræs er ekstra blødt
kunstgræs er naturtro
kunstgræs er uv bestandig
kunstgræs er børnevenlig
dyrevenlig
kunstgræs i haven er slidstærkt

Hvorfor kunstgræs ?

Efter du har lagt kunstgræs København kan du nyde en smuk grøn græsplæne året rundt, aldrig slå græs igen, slut med ukrudt og gult græs. Kunstgræsset fra Kunstgræs Danmark er den perfekte løsning til dig med en travl hverdag, eller en græsplæne, der ikke vil vokse. På grund af den tekniske udvikling er nutidens kunstgræstæppe meget smukt og naturligt, derfor kan næsten ikke skelnes fra “ægte græs”. De fleste typer er flerfarvet kunstgræs og har forskellige grøn- og jordtoner for et realistisk udseende. Vores kunstgræs er meget vedligeholdelsesvenligt og er produceret bæredygtigt. Derfor ved du, at du allerede der begynder at træffe det rigtige valg med kunstgræs København.

Se vores andre produkter

Send os en besked

Benyt formularen nedenunder, og kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt, eller hvis du blot ønsker at vide mere. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Email:

kontakt@kunstgraesdanmark.dk

Mobil:

+45 61 26 25 78

+45 60 75 18 04