100 % cirkulær
med certifikat

0 % udvaskning
med certifikat

Består af kun 1 råmateriale

Betydeligt lavere
CO2-aftryk

One-DNA Leg er et innovativt, Co2 reducerende, 100 % cirkulært produkt med 0 % udvaskning der er skabt for at gøre en forskel for miljøet og ændre landskabet indefor kunstgræsbranchen

Hvorfor Kunstgræs Danmark: One-DNA leg?

Vi skal alle gøre en forskel for, at rykke verden i en mere bæredygtig retning, og det ønsker vi ved Kunstgræs Danmark også, og vi håber i vil være med til at gør den forskel sammen med os!

Ved at prøve at tackle udfordringerne omkring cirkularitet og genanvendelighed, forsøger Kunstgræs Danmark at rykke kunstgræsmarkedet i Danmark. Grundet et godt samarbejde med vores hollandske producent, kan vi derfor nu i Danmark tilbyde en 100 % cirkulær kunstgræs løsning.

Fordi denne type kunstgræs er lavet af blot ét råmateriale, har vores nye ONE-DNA produkt et betydeligt lavere CO2-aftryk, bruger mindre energi i produktionen og opnår det ultimative mål inden for genanvendelighed, når det kommer til dets ‘end of life’: nemlig 100% cirkularitet.

Vores ONE-DNA kunstgræs er lavet af bare en enkelt polymer.

Denne innovative løsning betyder, at ONE-DNA græsplæner kan genanvendes når dets levetid er ovre, og genbruges til kunstgræs eller lignende værdiprodukter igen og igen…

Colorful,Big,Plastic,Toy,Set,On,Green,Artificial,Grass,In


EU's Green Deal

Med Eu’s Green Deal er vi nødt til at være klimaneutrale inden 2050. Så det er tid til handling!

 For produktionsindustrien betyder dette:

  1. Minimer brugen af råmaterialer
  2. Reducere Co2 udledningen
  3. Og arbejde henmod cirkularitet

 

Vi har en del af løsningen: One-DNA leg

Kunstgræs Danmark tilbyder et innovativt produkt, der bevarer værdien ved end-of-life og passer perfekt ind i EU’s børdygtighedsmål.

One-DNA leg kunstgræs:

Består af kun 1 råmateriale
Produceret med meget lavere Co2-aftryk
Og maksimal genanvendelse (100 % cirkulært)

One-DNA leg

 I samarbejde med vores hollandske partner, ønsker vi at tilbyde de bedste og mest miljøbevidste produkter, især når det kommer til legepladser og hvor børn færdes.

I samarbejde med vores partner kan vi nu derfor tilbyde et 100 % cirkulært produkt, der er produceret langt mere miljøvenligt, er PFAS fri, og som er helt unikt og enestående når det kommer til kunstgræs og innovation i denne branche. 

Vi er meget stolte af dette samarbejde, og håber at vi kan være med til, at flytte kunstgræs branchen i en mere bæredygtig retning i Danmark!

Klar til at gøre en forskel?

Så benyt formularen nedenunder, og kontakt os for en uforpligtende præsentation af produktet og de miljømæssige fordele. 

Så vender vi tilbage til hurtigst muligt

verden