Kunstgræs Blog

Du kan her i vores kunstgræs blog læse mere, samt holde dig opdateret med de seneste nyheder inden for kunstgræsområdet, og kunstgræs til private haver

Kunstgræs har eksisteret i nogle årtier, men det er først lige begyndt, at blive et populært valg blandt danske husejere. Tidligere har kunstgræs kun været associeret med fodboldbaner, men ikke længere, og udlandet har allerede indset, at det er et genialt produkt til private haver…

Du har en flot og grøn græsplæne, men på ingen tid er græsplænen blevet noget rod… Du får bare pletter i græsset, og fugle hakker i din plæne, som forårsager endnu større skade. I dette tilfælde er der en stor risiko for, at du har gåsebillelarver eller gåsebiller i græsplænen…

Sæsonbestemte allergier er utroligt almindelige og utroligt irriterende! Naturligt græs er blandt de mest almindelige allergener og tager desværre ikke hensyn til din alder, eller om du er menneske eller dyr…

For en del år tilbage fik kunstgræs og miljø lidt omtale i Danmark, med netop usikkerheder såsom; Er kunstgræs farligt for dit helbred? Hvad med miljøet i kombination med kunstgræs? 

At vedligeholde en græsplæne, især hvis man vil have at den står perfekt skarpt og grøn som en kunstgræs plæne, er næsten som at have et deltids job som gartner!

At installere kunstgræs i haven, på terrassen eller på altan er forholdsvist simpelt at klare selv, og er ikke sværere end f.eks at lægge fliser.

Ukrudt i græsplænen er en torn i øjet på enhver stolt plæneejer. Du vil gerne have en smuk, grøn græsplæne i din have, ikke en mark fuld af mos, kløver og mælkebøtter.

Selvom det er nemt at glemme de skadelige virkninger af pesticider og herbicider, har disse kemikalier potentielt negative konsekvenser ikke kun for din have, men også for miljøet og dig.

Det er ingen hemmelighed – hunde elsker at lege i haven. De nyder at løbe rundt, bruge toilettet, grave og lave andre skøre aktiviteter.

Send os en besked

Benyt formularen nedenunder, og kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt, eller hvis du blot ønsker at vide mere. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Email:

kontakt@kunstgraesdanmark.dk

Mobil:

+45 61 26 25 78

+45 60 75 18 04