kunstgræs til haven

Kunstgræs Aarhus

249,00 DKK Pr. m²

Kunstgræs til haven i absolut topkvalitet, takket være sit naturlige udseende kan vores “kunstgræs Aarhus”  næsten ikke skelnes fra naturligt græs. Udover det er modellen ekstrem robust, hvilket gør det ideelt til legende børn, kæledyr, underlag til legeplads, oppustelig swimmingpool eller lignende. Kunstgræs Aarhus kan altså virkelig tåle at blive brugt.

På trods af det scorer ”Aarhus” det maksimale antal point når det kommer til blødhed, hvilket gør græsset super behageligt at gå på. Alle vores typer kunstgræs til haven er med dræn, og kan bruges uden gummigranulat. 

Kombinationen af disse faktorer gør “kunstgræs Aarhus” til vores mest populære type! Og det perfekte kunstgræstæppe til din have. 

5/5
5/5

40 mm (± 10%)

16.800 pr m2 (± 10%)

Ja

Ikke nødvendigt

8 år

60 liter pr m2.

års uv garanti
produceret i holland
kunstgræs er ekstra blødt
kunstgræs er naturtro
kunstgræs er uv bestandig
kunstgræs er børnevenlig
dyrevenlig
kunstgræs i haven er slidstærkt

 Kunstgræs til haven

Efter du har lagt kunstgræs “aarhus” kan du nyde en smuk grøn græsplæne året rundt, aldrig slå græs igen, slut med ukrudt og gult græs. Kunstgræsset fra Kunstgræs Danmark er den perfekte løsning til dig med en travl hverdag, eller en græsplæne, der ikke vil vokse. På grund af den tekniske udvikling er nutidens kunstgræstæppe meget smukt og naturligt, derfor kan næsten ikke skelnes fra “ægte græs”. De fleste typer er flerfarvet kunstgræs og har forskellige grøn- og jordtoner for et realistisk udseende. Vores kunstgræs er meget vedligeholdelsesvenligt og er produceret bæredygtigt. Derfor ved du, at du allerede der begynder at træffe det rigtige valg med kunstgræs aarhus.

Kunstgræs aarhus i haven

Hvorfor kunstgræs Danmark

Ind du valger at købe kunstgræs, er det en god ide at undersøge markedet. Der er nemlig mange forskellige typer kunstig græs, og du risikerer at blive skuffet, hvis du bare valger den firste den bedste online butik det sælger billig kunstgræs.

 Hos Kunstgræs Danmark er vi experter i private haver og ønsker vi at vores kunder får den bedste rådgiving og service. Derfor er vi altid klar til at fremvise vores forskillige produkttyper, og tage en snak med vores kunder, så de får et fuldt overblik over deres muligheder og de mange fordele som vores kunstgræs til haven tilbyder.

Vil du få installeret kunstgræs til haven ?

Ønsker du at få installeret kunstgræs aarhus, eller gør det selv? Og leder du efter en specialist til montering og rådgivning af kunstgræs? Kunstgræs danmark kan installere til både din private have og erhverv. Vi monterer selvfølgelig også på altaner, terrasser og gårdhaver. Aftal gerne en tid med en af vores experter, hvis du ønsker at bruge vores læggeservice.

Vi er aktive i hele Danmark og udfører mange former af anlægsarbejde, startende med fjernelse af dit gamle græs, udlægning af undergrund, klæbning og udlægning af kunstgræs. Vi tager os af din kunstgræsinstallation fra A til Z!

Se vores andre produkter

Send os en besked

Benyt formularen nedenunder, og kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt, eller hvis du blot ønsker at vide mere. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Email:

kontakt@kunstgraesdanmark.dk

Mobil:

+45 61 26 25 78

+45 60 75 18 04