Kunstgræs til altan

Kunstgræs Kolding

149,00 DKK Pr. m²

Kunstgræs Kolding er vores billigste model og trods dens 22 mm “korte” græsstrå, så har den stadig et naturligt græslook, som skabes af indsyede mostråde. Denne model er et ideelt kunstgræs til altan, terrasser, messer, showrooms, camping, hobbysport i hjemmet,  større legepladser m.m. 

2/5
2/5

22 mm (± 10%)

13.650 pr m2 (± 10%)

Ja

Ikke nødvendigt

8 år

60 liter pr m2.

års uv garanti
produceret i holland
kunstgræs er ekstra blødt
kunstgræs er naturtro
kunstgræs er uv bestandig
kunstgræs er børnevenlig
dyrevenlig
kunstgræs i haven er slidstærkt

Kunstgræs til altan

Mange danskere har i dag en altan eller tagterrasse, hvorfra de kan nyde den friske luft, men i samme omfang, derfor heller ikke kan nyde godt af rigtigt græs eller blot et grønt område som liver liv. Kunstgræs til altan el. din terrasse er derfor en ideel løsning. På grund af udviklingen inden for kunstgræs er det nu muligt at have et smukt grønt stykke kunstgræs på altanen eller tagterrassen. Der er mange forskellige muligheder for at bruge kunstgræs til altan eller tagterrasser.

Ud over at kunstgræs er behageligt kræver kunstgræs på altanen stort set ingen vedligeholdelse. Om efteråret skal du kun fjerne bladene, og andet ukrudt der måtte være faldet fra træer og gennem luften, men det er så også det eneste! Og så kan du ellers nyde en flot grøn altan/terrasse som samtidig fungerer som et dejligt blødt underlag. Det har aldrig været nemmere at nyde kunstgræs til din altan eller din terrasse.

Har du spørgsmål til de forskellige typer af kunstgræs til altanen eller haven? Du er velkommen til at kontakte os.

Se vores andre produkter

Send os en besked

Benyt formularen nedenunder, og kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt, eller hvis du blot ønsker at vide mere. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Email:

kontakt@kunstgraesdanmark.dk

Mobil:

+45 61 26 25 78

+45 60 75 18 04