Se vores Installationsmateriale nedenfor

 

Hos Kunstgræs Danmark er vi eksperter i private haver, og vi ønsker at vores kunder får den bedste rådgiving og service. Derfor er vi altid klar til, at fremvise vores forskellige produkttyper, og tage en snak med vores kunder, så de får et fuldt overblik over deres muligheder og de mange fordele som vores kunstgræs tilbyder.

Vi ser frem til at hjælpe dig. 

fiberdug

stabiliseringsdug

DKK 20 Pr. M²

Kunstgræs pløkker

DKK 8 Pr. stk

kunstgræslim

Kunstgræs lim kit 5 meter

DKK 150,00 Pr. kit

indfill (Kvartssand)

DKK 120 Pr. stk (25kg)

Vil du have installeret kunstgræs til haven ?

Ønsker du at få installeret kunstgræs, eller måske gøre det selv? Og leder du efter en specialist til montering og rådgivning af kunstgræstæpper til private haver? Kunstgræs Danmark kan installere kunstgræs til både din private have el. til erhverv. Vi monterer selvfølgelig også på altaner, terrasser, gårdhaver, eller hvorend du måtte ønske det! Tag glædeligt kontakt til en af vores specialister, hvis du ønsker at høre mere om, at få installeret kunstgræs.

Vi er aktive i hele Danmark og udfører flere former for anlægsarbejde, startende med fjernelse af dit gamle græs, bundopbygning, nivellering og installering af kunstgræs. Vi tager os af din kunstgræsinstallation fra A til Z!

Send os en besked

Benyt formularen nedenunder, og kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt, eller hvis du blot ønsker at vide mere. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Email:

kontakt@kunstgraesdanmark.dk

Mobil:

+45 61 26 25 78

+45 60 75 18 04