kunstgræs er havetrenden for 2023!

Hvorfor kunstgræs bliver havetrenden for 2023

Kunstgræs har eksisteret i nogle årtier, men det er først lige begyndt, at blive et populært valg blandt danske husejere. Tidligere har kunstgræs kun været associeret med fodboldbaner, men ikke længere, og udlandet har allerede indset, at det er et genialt produkt til private haver. Og det er nemt at se hvorfor. Kunstgræs er meget holdbart, kræver minimal vedligeholdelse og ser desuden smukt ud året rundt, og i dag er nutidens kunstgræstæpper næsten ikke til at skelne fra rigtigt græs, især når din nye kunstgræsplæne lige er blevet flot nyanlagt. Derfor kan kunstgræs blive den helt store havetrend i 2023, da det giver så mange fordele til de danske husejere!

Udskift din græsplæne med kunstgræs

Vil du udskifte din græsplæne med kunstgræs? Eller står du med et nybygget hus, og skal til at have styr på anlægningen af græsplænen? Kunst græs er et ideelt valg for dig, der ønsker en smuk, blød, jævn og grøn græsplæne med minimal vedligeholdelse, der hverken kræver græsslåning, vanding, gødning og timevis af ukrudtsbekæmpelse. Måske du kæmper med at græsset ikke gror ordenligt, pga. skygge, ukrudt, insekter eller andet? Så er en kunstgræs plæne til haven også et ideelt valg til dig! 

Kunstgræs fra Kunstgræs Danmark er specielt udvalgt til private haver, og har et meget mere realistisk og naturligt udseende, end det du måske til dagligt forbinder med kunstig græs fra den lokale fodboldbane. Det er blødt og smukt, og så er det nemmere end nogensinde før,  at vedligeholde sin græsplæne!

Du kan spare meget tid og penge på ikke at skulle vedligeholde din græsplæne hele tiden, og samtidig får du en græsplæne som er smuk og grøn året rundt! Bliv inspireret, ved at tage et kig på de smukke haver lavet af Kunstgræs Danmark.

Kunstgræs aarhus i haven

Skab en vedligeholdelses venligt have med kunstgræs

Drømmer du om at eje en smuk og dejlig have, men ønsker samtidig at den er nem at vedligeholde, så du slipper for at bruge halvdelen af weekenden på det? Den måske bedste måde at opnå dette på, er ved at installere kunstgræs. Naturgræs kræver rigtig meget vedligeholdelse. Du skal vande regelmæssigt og slå det mindst en gang om ugen for at holde det så pænt som muligt. Kunstgræs kræver slet ikke meget vedligeholdelse. Det er lavet af slidstærke materialer, der sagtens kan modstå alle de danske vejrforhold. Kunstgræsset er ideelt til folk, der har travlt på arbejdet el. med familien og ikke har tid til at passe haven, eller til folk der blot værdsætter at bruge deres tid anderledes og på det der virkeligt batter. Når du har installeret kunstgræs, behøver du ikke længere vande, slå eller luge din have.

Få kunstgræs til altan og terrassen, og få en grøn oase

Vil du anlægge en have på altanen, og få lidt grønt ind i bylivet? Installation af kunstgræs på din altan giver den et attraktivt, livligt og mere sansende udseende. En altanhave er en effektiv løsning til et hus/lejlighed med begrænset udeplads. På din altan kan du nyde græssets skønhed, som giver et dejligt grønt uderum, samt fungere som et skønt blødt underlag. Kunstgræs kan lægges over eksisterende betonplader eller træterrasser. Du kan også bruge kunstgræs på din altan, tagterrasse eller i baggården. Kunstgræssets alsidighed gør det mere og mere populært, og giver boligejere, såvel både hus og lejligheds ejere mulighed for, at nyde et dejligt grønt område, selv på deres altaner og terrasser, så alt ikke bliver gråt i gråt.

havetrenden for 2023 kunstgræs på altan

Kunstgræs er ideelt til sommerhuse, især i kystområder

Hvis du bor i et kystområde, eller har et sommerhus kan du muligvis ikke holde naturligt græs. Græs og andre planter har svært ved at overleve i et sådant område på grund af det salte vand og den sandede jord. Kunstgræs er et godt eksempel på, hvordan vi kan bruge teknologi til at overvinde problemerne. Selvom du bor i et sådan område, kan du stadig få en smuk græsplæne ved at installere kunstgræs! Fordi det ligner naturligt græs, vil det tage udseendet af din have til det næste niveau. Du behøves ikke nøjes med tørt og gult græs i haven! Det fede ved kunstgræs til sommerhuset er også, at når du ankommer til dit feriested efter 2 måneder, så er dit græs ikke blevet en halv meter langt, og skal slås før du kan begynde at nyde ferien eller weekenden. Med kunstgræs ankommer du altid til en flot grøn have, som står lige så skarpt som da du efterlod den!

De mange fordele ved kunstgræs er tydelige! Derfor er det også tydeligt, at kunstgræs til private haver bliver den nye havetrend i 2023! Har du ikke kunstgræs i øjeblikket? Har du ikke lyst til at slå, luge og vande din græsplæne hver uge, når det er sommer? Få monteret kunstgræs så hurtigt som muligt!

 

Send os en besked

Benyt formularen nedenunder, og kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt, eller hvis du blot ønsker at vide mere. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Email:

kontakt@kunstgraesdanmark.dk

Mobil:

+45 61 26 25 78

+45 60 75 18 04