Græsallergi

Hvorfor kunstgræs er ideelt til personer med græsallergi!

Græsallergi er utrolig almindeligt og utroligt irriterende! Naturligt græs er blandt de mest almindelige allergener og tager desværre ikke hensyn til din alder, eller om du er menneske eller dyr…

I stedet for at skulle at bo i en isoleret boble når man har græsallergi, eller vælge at blive indendørs, når allergien er værst, har mange boligejere fundet støtte i. at få en græsplæne af kunstgræs. Kunstgræs er allergenfri, så du nemt kan nyde den frie natur uden høfeber, nysen og øjne der løber i vand, som ellers følger folk med allergi, når de er omringet af naturligt græs.
Stop med at lide, når pollensæsonen nærmer sig! Lad os dykke ned i, hvordan kunstgræs er ideelt for allergikere:

Sådan hjælper kunstgræs mod allergier:

Kunstgræs har flere fordele for husejere med børn eller kæledyr, der lider af naturlig græsallergi.
Når en naturlig græsplæne omdannes til kunstgræs, produceres der ikke længere pollen i området. Der vil stadig være pollen i nærheden, som vil komme fra nærliggende træer og planter, men fordi græspollenproduktionen undertrykkes, er der en reduceret chance for allergisymptomer.

En anden fordel ved at bruge syntetisk græs er, at du slipper for græsslåning, der også driver pollen, snavs eller støv op, som kan forårsage en allergisk reaktion. Kunstgræs eliminerer også behovet for enhver form for kemisk gødning eller herbicid, der også kan forværre et allerede følsomt individ der døjer med allergier.

Dyr kan endda også have allergier, selvom de fleste af os ikke tænker over det, da vores kæledyr jo ikke kan kommunikere det til os! Hunde især kan også have allergi!
Så glem ikke, at dine kæledyr også kan være allergiske over for naturligt græs, hvilket gør kunstgræs til et perfekt valg til folk med et kæledyr de holder af.

Kunstgræs er ideel mod irritation, også weekendernes græsslåning!

græsallergi løsning

Kunstgræs er nemt at rengøre og overkommelig at vedligeholde. De ofrede lørdage morgener med græsslåning er fortid, da dit kunstgræs selvfølgelig hverken skal slås, gødes osv. Du kan regne med, at din græsplæne ser pæn og grøn ud hele året rundt.

Når du lægger disse fordele sammen med de reducerede allergiske reaktioner, har du en fantastisk kombination, der holder dig selv, dine børn og dine kæledyr i skak mod unødig allergisk irritation, skadelige kemikalier, samt tidskrævende græsslåning og vedligeholdelse af din plæne!
Er du klar til at få en kunstgræs plæne? Kom i kontakt med en af vores eksperter i dag!

kunstgræs set fra siden kolding

DKK 139,00 Pr. M²

Send os en besked

Benyt formularen nedenunder, og kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt, eller hvis du blot ønsker at vide mere. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Email:

kontakt@kunstgraesdanmark.dk

Mobil:

+45 61 26 25 78

+45 60 75 18 04