Lær om fordelene ved kunstgræs til hunde og hvorfor det er oplagt til dig med haven

Lær om fordelene ved kunstgræs til hunde

Det er ingen hemmelighed – hunde elsker at lege i haven. De nyder at løbe rundt, bruge toilettet, grave og lave andre skøre aktiviteter. Selvom det er dejligt at se sin hund hygge sig og lege, er det ikke altid så sjovt at rydde op efter den, eller kigge ud i haven, og ser flere gravede huller, og senere mudrede spor i hele hjemmet, efter den har været ude og hygge sig i haven!

Lad os dykke ned i nogle måder, hvorpå kunstgræs er fordelagtigt for både dig og din hund!

kunstgræs til hunde

Installation af kunstgræs til hunde betyder mindre gravning og mudder!

Vi ved alle at hunde elsker at grave i jorden, og har alle set på film, hvordan de graver knogler op og ned igen i haven. Nogle racer elsker det mere end andre, men med en plæne af kunstgræs, sørger det for, at din hund ikke har mulighed, for at grave lige der, så du slipper for at skulle fylde huller op, risikere dine børn falder i dem, og ikke mindst så græsset igen med nye frø. Det betyder også, at det hører fortiden til, at din hund kommer ind med mudrede poter og pels, og du slipper for gulvvask, mudrede fødder i sofaen, og at bade din hund for at få den renlig til hjemmet igen!

Færre skadedyr og insekter der kan drille og skade din hund

Afhængigt af græsplænen trives skadedyr i den fugtige jord og gumler på de lange græsstrå. Lopper og flåter er især almindelige i boligområder. Undgå en dyr tur til dyrlægen med kunstgræs og vær sikker på, at når din hvalp ruller rundt i det grønne, vil den ikke være i fare for bid eller angreb.

 

Bedst af alt? Ingen pesticider. Med kunstgræs skal du ikke bekæmpe skadedyr og ukrudt med skadelige kemikalier. Ikke alene holder du din hund mere sikker ved at undgå skadelige kemikalier, men den skal heller ikke vente med at lege, mens pesticiderne tørrer, hvis du har haft behov for at bruge ukrudtsmiddel mod en normal græstørv. 

Komfortabelt og indbydende

Kunstgræs er blødt og indbydende for din hund. Tiden med grimme, tørre brune pletter fra tørke eller andet forfald, stikkende ukrudt eller ru græspletter er forbi.

 

Uden risiko for lopper kan din hund med glæde lege i græsset i timevis uden at bekymre sig om rod eller at han træder i noget skadeligt. Endvidere slipper du også for, at din hunds efterladenskaber skaber gule pletter på dit græs.

baghave med kunstgræs

Fremragende dræning

Hunde elsker en dejlig, kølig eller varm, tør plet græs! Kunstgræs sørge for at vand og urin skyller nemt igennem, og har din hund lavet afføring, vil du blot fjerne det som du vil på en normal græsplæne, og bagefter kan du da skylle det sidste rent, for at tage den værste lugt.

Ønsker du en kunstgræs plæne til din have og også til dit elskede kæledyr? Så kontakt os i dag, og vi finder frem til den helt rigtige løsning for dig og dit kæledyr.

Din hund kan lide af græsallergi

Mange af os tænker ikke over, at vores hunde også kan lide af græsallergier, men det kan de, og det er synd, da de tilbringer megen tid ude og med at ligge direkte på græsset.

Kunstgræs har derfor flere fordele for husejere med børn eller kæledyr, der lider af naturlig græsallergi.

Når en naturlig græsplæne omdannes til kunstgræs, produceres der ikke længere pollen i området. Der vil stadig være pollen i nærheden, som vil komme fra nærliggende træer og planter, men fordi græspollenproduktionen undertrykkes, er der en reduceret chance for allergisymptomer.

En anden fordel ved at bruge syntetisk græs er, at du slipper for græsslåning, der også driver pollen, snavs eller støv op, som kan forårsage en allergisk reaktion. Kunstgræs eliminerer også behovet for enhver form for kemisk gødning eller herbicid, der også kan forværre et allerede følsomt individ der døjer med allergier.

 

Så glem ikke, at dine kæledyr også kan være allergiske over for naturligt græs, hvilket gør kunstgræs til et perfekt valg til folk med et kæledyr de holder af så din hund kan ligge med snuden i græsset uden at få våde og røde øjne….

Send os en besked

Benyt formularen nedenunder, og kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt, eller hvis du blot ønsker at vide mere. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Email:

kontakt@kunstgraesdanmark.dk

Mobil:

+45 61 26 25 78

+45 60 75 18 04